Geplaatst op 15 januari in Nieuws. Nog geen reacties


Een nieuw jaar, een nieuwe nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief een kort overzicht van wat zich de laatste tijd heeft afgespeeld achter de schermen en wat er allemaal staat te gebeuren in 2013. Maar natuurlijk niet zonder te beginnen met iedereen een heel gelukkig nieuw jaar te wensen!

Afgezien van ons buikje rond eten onder de kerstboom hebben we met man en macht gewerkt aan het verbeteren van if then is now. Het importeren van nieuwe bronnen, het ontwikkelen en testen van gebruikersformulieren; het gaat allemaal niet zonder slag of stoot. En hoewel er natuurlijk nog genoeg werk aan de winkel is, de resultaten mogen er nu al zijn!

Met het importeren van bronnen is if then is now een gigantische hoeveelheid aan afbeeldingen, informatie en collecties rijker. De site bevat nu al meer dan 100.000 artikelen en trekt zonder enig persbericht of publiciteit nu al duizenden bezoekers. Steeds meer potentiële partners en 403 Forbidden samenwerkingsverbanden dienen zich aan. Hierdoor neemt if then is now steeds concretere vormen aan en kunnen we onze online schatkist stukje bij beetje vullen met rijke informatie. Bovendien dingen we mee naar de Geschiedenis Online Publieksprijs. 2013: wij hebben er zin in!
Delen

Geschreven door Janne HelingGeef een reactie