Afscheid Pieter de Nijs


Geplaatst op 22 februari in Nieuws. 1 Reactie

Hoofdredacteur Pieter de Nijs heeft om persoonlijke redenen zijn activiteiten voor if then is now gestaakt. Pieter is vanaf het begin bij (eerst Plaatsen van Betekenis) if then is now actief geweest. Hij heeft leiding gegeven aan de redactie en heeft ervoor gezorgd dat er al nu heel veel rijke content op ons platform te vinden is. Pieter moet zich helaas vanwege zijn gezondheid terugtrekken. Hij is van plan zich na zijn herstel weer toe te leggen op zijn journalistieke activiteiten.Delen

Geschreven door Menno HelingEen reactie op “Afscheid Pieter de Nijs”

  1. Stefanie Weijsters zegt:

    Wat vervelend nieuws. Wens Pieter het allerbeste van mij!

    Wel erg leuk om hier over jullie mooie project te kunnen lezen. Veel succes ermee!

Geef een reactie